Spahotell Tokyo

I Tokyo finns flera hotell som erbjuder olika slags spa-upplevelser. Det man kan förvänta sig av ett spa-hotell är att man får både välmående och lyx i samma paket. Avslappnande behandlingar efter både asiatiska och västerländska metoder utförs av professionell och utbildad personal i en harmoniskt väldoftande miljö.Spahotell Tokyo 1

 

Hotellen kan ofta erbjuda flera olika behandlingar, ibland med särskild VIP-avdelning för par eller mindre grupper, till exempel för bröllop. De kan också erbjuda separata relaxrum för kvinnor och män, bastu, pool och möjlighet till att köpa med sig lite av den lyxiga känslan hem från spabutiken.

 

Tokyo kan många gånger vara en hektisk stad och spa-hotellet blir till en oas av ro och avkoppling – lika lämpligt för affärsresenären som för den vanlige turisten.

 

Nedan följer några tips på spa-hotell i Tokyo:

En heldag med spa

Mandarin Oriental Tokyo är ett lyxhotell med en fantastiskt avslappnande spa-avdelning som plus i kanten till de redan underbara rummen. Gästrummen har fönster från golv till tak som ljuset flödar in genom samtidigt som man får en makalös utsikt över staden. Rummen är utformade för att utstråla lugn och harmoni och de har en rogivande dekor med noggrant utvalda möbler tillverkade av lokala hantverkare samt en lyxig King size-säng. I badrummet blandas modern design med japansk stil tillsammans med en “walk-in shower” och ett nedsänkt badkar placerat mot en glasvägg för bästa utsikt. Hotellet har ett stort utbud av restauranger med läckra maträtter och smakrika drinkar i en häpnadsväckande miljö. Spa-avdelningen erbjuder olika behandlingar för kropp och själ som kan ta allt från 1,5 timme till en hel dag beroende på vilket spa-paket man väljer. Professionell och välutbildad personal kan erbjuda massage, ansiktsbehandlingar, hudvård och kroppsinpackingar att skämma bort sig med för en stund. Ett Deluxe Corner room kostar från 4600 kr/natt. Behandlingar bokas mot en extra kostnad.

 

Spa med historia

Tokyo Station Hotel har en rik historia och har bevarat mycket av den. Gästerna kan njuta av ett modernt boende och enastående gästfrihet i en historisk atmosfär. De lyxiga rummen hittar man i hotellets ikoniskt röda tegelstensbyggnad och dessa har under det senaste århundradet varit hem för berömda författare och andra prominenta gäster. Hotellet ligger i hjärtat av Tokyo med utsikt över det kejserliga palatset. Hotellet ligger även I direkt anslutning till JR Tokyo Station Marunouchi för ett snabbt och enkelt resande genom landet. Det tar ca 30 minutes till Haneda Airport Station med tåg och ca 60 minuter till JR Narita Airport Station med Narita Express. Hotellet har 150 rum och sviter som sofistikerat blandar delar av klassisk europeisk och modern stil samtidigt som det tar hänsyn till det historiska arvet. Välj mellan rymliga dubbelrum till unika tvåvåningslägenheter för en vistelse man sent kommer att glömma. Spa-avdelningen erbjuder behandlingar som massage, hudvård, relax samt  sina egna speciella behandlingar för en oförglömlig upplevelse. Ett Queen size-rum på Palace Side-avdelningen kostar från 2300 kr/natt. Behandlingar bokas mot en extra kostnad.