Lyxiga hotell Tokyo

När bekvämligheten betyder mer än priset tar man in på något av de lyxigaste femstjärniga hotellen i Tokyo. Dessa hotell är ofta unikt designade med en exklusiv interiör och restauranger av världsklass. Dessutom har du möjlighet att utnyttja hotellets olika faciliteter som massage och skönhetsvård. Mot en extra kostnad naturligtvis.

Lyxiga hotell Tokyo 1

 

Här nedan finner du några exempel på lyxhotell:

Granne med palatset

Palace Hotel Tokyo Marunouchi ligger mitt emot det kejserliga palatset. Hotellet har en genomgående inredning i varma jordiga färger och de tjocka mattorna har vackra bladmotiv. Lyxen känns välkomnande och modern i de 278 rummen och 12 sviterna. Mycket av inspirationen kommer från närheten till huvudstadens naturliga blickpunkt – det kejserliga palatset. Hotellet har 10 restauranger och barer med ett stort utbud av exklusiv mat och dryck att välja från. Vare sig det är utsikten som lockar eller den privata balkongen är rummen och sviterna perfekta för både nytta och nöje när du befinner dig i Tokyo. Pris är cirka 2700 kr/natt för ett Deluxrum (45kvm)

 

Intimt lyxig service

Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi erbjuder en intimt lyxig service i hjärtat av Tokyos centrala affärsdistrikt. På en armlängds avstånd finns Tokyo Station, Ginza och det kejserliga palatset och där varje rum har sin egen speciella design. Rummen har en öppen planlösning med gott om plats för alla bekvämligheter. Ljuset strömmar in genom fönstren som går från golv till tak. Det finns TV med 3D/Blu-ray och tillhörande surround-ljudsystem och Bluetooth. Varje rum har smakfullt utvald inredning för att på bästa sätt kunna hantera kraven som internationella resenärer ställer. Tidlösa japanska rätter blandas med internationella innovativa kök i hotellets restauranger. Eller lyxa till det ännu mer genom att utnyttja room service. Från cirka 4000 kr/natt för ett Superior Room.

 

Genuint japanskt

Hotel Okura Akasaka i Roppongi har två olika byggnader att välja på. I båda dessa har man valt att behålla det genuint japanska i designen. Det finns flera olika typer av rum att välja mellan, från standardrum till sviter, för att tillfredsställa allas behov av total avslappning. Gästerna välkomnas till rummet av en traditionellt vikt trana i papper med en önskan om en bekväm vistelse. Restaurangerna erbjuder vällagade rätter, tillagade av kockar i toppklass från de japanska, franska, kinesiska och västerländska köken. Ett Deluxe-rum kostar ca 4000 kr/natt.

 

Modern lyx med utsikt

Conrad Tokyo Hotel är ett modernt lyxhotell i hjärtat av Tokyo. På detta skyskrapshotell kan man njuta av en fantastisk panoramautsikt över staden. Rummen är modernt minimalistiskt inredda med det senaste inom den tekniska utvecklingen. De flesta rummen erbjuder en magnifik vy mot bukten och har traditionell inredning som målningar av blommande körsbärsträd och lanternor. I det smakfullt inredda badrummet finns badkar på fötter och dubbelhandfat i vit marmor. I de fem restaurangerna kan man njuta av asiatiska och europeiska rätter tillagade av mästerkockar i en unik miljö med utsikt över Tokyo. Ett King Room Bay View kostar från 4300 kr/natt.