Bra hotell Tokyo

Ska du resa till Japan och vill unna dig ett lite bättre boende än trånga kapselhotell eller att dela rum på ett vandrarhem? Då kan ett bra hotell i medelklassnivå passa dig. Ett eget rum med bad eller dusch kan vara precis det som behövs för att vakna utvilad efter en lång resa eller en dag med många och långa promenader. Oftast ingår även frukost i priset. Priset för rummen varierar beroende på läge och vilka faciliteter som hotellet har att erbjuda. Börja i god tid med att söka på internet efter information om hotellet, området, läget med mera. Även här är det bra att läsa vad andra har sagt om boendet. Många gånger kan man få riktigt bra priser per natt om man är ute tidigt och stannar flera nätter.

Bra hotell Tokyo 1

Vi har listat några bra medelklasshotell här nedan:

Sakura Hotel Ikebukuro

Hotellet är trestjärnigt och har 24-timmarsservice. Receptionisterna talar flera språk. Det finns allt från enkelrum till sovsal, en terass med kafé och bar, tillgång till kök samt gratis WiFi i lobbyn och i alla rum. Hotellet ligger i Toshima med närhet till Nekobukuro, med gångavstånd från Tokyo Metropolitan Art Space, Sunshine City shoppingcenter och Namco Namja. Kostar från ca 400 kr/natt

 

Hotel Wing International Ikebukuro

Hotellet är trestjärnigt och ligger i Ikebukuro som är ett område med möjlighet till all slags underhållning. Här finns många bekväma rum med modern inredning och till ett rimligt pris. Det ligger nära Nekobukuro, Yasukuni Shrine och Namco Namja Town. I närheten finns också Sunshine International Aquarium och Tokyo Metropolitan Art Space. Promenadavstånd till JR Ikebukuro tunnelbanestation. Hotellet har en egen restaurang för frukost eller middagar. Pris från ca 490 k/natt.

 

Hotel Wing International Meguro

Det här hotellet är också trestjärnigt och passar den som reser i arbetet. Hotellet erbjuder prisvärda och bekväma rum med modern interiör. Utmärkt service och det fantastiska läget garanterar en trevlig vistelse. Det ligger på bekvämt avstånd till både nytta och nöje. Det tar cirka två minuter att promenera till JR Meguro tunnelbanestation. Hotellet ligger i Meguro som, trots att det ligger i Tokyo, har ett anmärkningsvärt böljande landskap med branta upp- och nerförsbackar. Härifrån har man promenadavstånd till Meguro Garden och Ebisu Garden. Du får ett rum från cirka 560 kr/natten.

 

Hotel Jal City Tamachi Tokyo

Ytterligare ett trestjärnigt hotell som ligger i närheten av Tokyobukten, ca 5 minuter till fots från JR Tamachi tunnelbanestation och ca 12 minuter från Shibaura-Futo tunnelbanestation på Yurikamome linjen. Hotellet erbjuder bekvämt boende till resande både i tjänsten och turister. Rummen är lyxigt dekorerade i europeisk stil. Här finns restauranger med japansk, västerländsk och kinesisk mat. Det finns även möjlighet att boka rum för olika slags möten samt mindre bankettrum för fester och seminarier. Går du i bröllopstankar kan hotellet även erbjuda ett kapell med atrium i trädgården för detta ändamål. Från hotellet är det nära till Keio-universitetet, Tokyo Tower Sengakuji-templet och Regnbågsbron. Rummen kostar från ca 580 kr/natt.

 

Sotetsu Fresa Inn Tokyo-Kamata

Detta är ett trestjärnigt hotell och ligger med bra anslutning till Hanedaflygplatsen. Här bor man bekvämt oavsett om det är en affärsresa eller familjeresa. Från hotellet är det nära till Wakamiya Hachiman-gus helgongrav och Heikenji. Hotellet har en familjevänlig profil och ligger nära Kawasaki-stadion och Muza Kawasakis konserthus.